NAVIGÁCIÓ
Főoldal Bérleti díjak Bérleti díj tart. Kikötők Hajókirándulás Csapatépítés Tanfolyam Last minute Kapcsolat
FLOTTÁNK
Hunter 326Hunter 37Hunter ImpalaNautic 330 SScholtz 22Scholtz 32Sudár RegattaSUNCAMPER 30


Hajókirándulás a Balatonon

Hajókirándulás a Balatonon

Jöjjön el családjával, barátaival, kollégáival egy balatoni hajókirándulásra. Vitorlás hajóink  a balatonfüredi SILVER YACHT kikötőben várják utasaikat. Kapitányaink tapasztalt balatoni vitorlázók.

Naplemente a Balatonon

Nézze meg a naplementét, mint még sehogy. A vitorlás lágyan ring a Balaton higgadt víztükrén, a horizont mögé lebukó nap utolsó sugaraival megmutatja az arany-hidat. A nap utolsó, romantikus, pillanatait töltse kedvesével, egy üveg Csopaki-bor társaságában. Az élmény felejthetetlen, ezt garantáljuk!

Szülinapi vitrolázás

Születésnapja évente csak egyszer, van az embernek. Ajándékozzon vitorlázást! Születésnap egy luxusvitorláson, torta, pezsgő, zene, ilyen meglepést a legtöbben értékelnek.

Vitorlásverseny testközelből

Méreteinél fogva, számos, rangos balatoni vitorlásversenyből lehet válogatni. Közülük talán a legismertebb és a legrangosabb a Kék-szalag. A tókerülő versenyen valóban megmérettetik a vitorlázó. Kitartás, csapatmunka, rögtönzés, gyorsaság, mint minden versenyben ezek a legfőbb tulajdonságok melyek nélkül nem lehet eredmény elérni.  Tegye próbára magát, erősítse a mi csapatunkat.

Tel: +36-30/956-53-30, fax: +36-87/447-012 e-mail: info@navigart.hu
Navigart Yacht Charter © 2019