NAVIGÁCIÓ
Főoldal Bérleti díjak Bérleti díj tart. Kikötők Hajókirándulás Csapatépítés Tanfolyam Last minute Kapcsolat
FLOTTÁNK
Hunter 326Hunter 37Nautic 330 SScholtz 22Scholtz 32Sudár RegattaHenri Lloyd RacerDehler 28Harmony 38Bavaria 37Bavaria 44Nemere IIRegina 30


Hajókirándulás a Balatonon

Hajókirándulás a Balatonon

Jöjjön el családjával, barátaival, kollégáival egy balatoni hajókirándulásra. Vitorlás hajóink  a balatonfüredi SILVER YACHT kikötőben várják utasaikat. Kapitányaink tapasztalt balatoni vitorlázók.

Naplemente a Balatonon

Nézze meg a naplementét, mint még sehogy. A vitorlás lágyan ring a Balaton higgadt víztükrén, a horizont mögé lebukó nap utolsó sugaraival megmutatja az arany-hidat. A nap utolsó, romantikus, pillanatait töltse kedvesével, egy üveg Csopaki-bor társaságában. Az élmény felejthetetlen, ezt garantáljuk!

Szülinapi vitrolázás

Születésnapja évente csak egyszer, van az embernek. Ajándékozzon vitorlázást! Születésnap egy luxusvitorláson, torta, pezsgő, zene, ilyen meglepést a legtöbben értékelnek.

Vitorlásverseny testközelből

Méreteinél fogva, számos, rangos balatoni vitorlásversenyből lehet válogatni. Közülük talán a legismertebb és a legrangosabb a Kék-szalag. A tókerülő versenyen valóban megmérettetik a vitorlázó. Kitartás, csapatmunka, rögtönzés, gyorsaság, mint minden versenyben ezek a legfőbb tulajdonságok melyek nélkül nem lehet eredmény elérni.  Tegye próbára magát, erősítse a mi csapatunkat.

Tel: +36-30/956-53-30, fax: +36-87/447-012 e-mail: info@navigart.hu
Navigart Yacht Charter © 2021